Tänk grönt med EverBlock

På EverBlock Scandinavia värnar vi om jordens resurser. Vi anser att vi som företag och individer har ett ansvar att reducera, återvinna och återanvända det material vi använder. 

Det är vårt jobb att hitta innovativa lösningar för ett grönare tänk. Vi strävar alltid efter att hitta en bättre lösning både för återvinning och för transport av våra produkter. 

Det är få system som möjliggör den bredd av användningsområden som EverBlock gör. Till skillnad från andra inrednings eller byggmaterial, där användaren enkelt slänger ut saker när de är trötta på dem, kan EverBlocken fortsätta att användas genom att byggas om eller ändras för olika behov eller nya idéer.

 

Välj EverBlock för att spara energi! 

Din konstruktion av EverBlock bygger du enkelt upp på egen hand, det krävs ingen specifik kunskap för att montera ihop den 3D lösning du ritat och det krävs inget extra material för att montera blocken. Till skillnad från vanliga byggsystem och möblemang, som måste kastas när omgivningen förändras, så återanvänds EverBlocken flertalet gånger genom att konstruktionen enkelt omformateras genom att klossar flyttas.  

Vi hoppas ju såklart att du inte kommer att behöva göra dig av med dina EverBlocks, men skulle det ändå någon gång bli aktuellt är materialet i blocken är fullt återvinningsbart.  

 

Återvinningsbara block

Green Fullblock Everblock
 
 

Vår strävan

I dagsläget är alla de svarta blocken tillverkade i återvunnet material. Men målet är att alla blocken ska bli tillverkade på detta vis. 

 

Dream, Build, Repeat